top of page

Mindcamp – Göteborg

Strong minds
Armaturer
Matsal
Spontana möten
Kontorsrum
Entré

Tarantsec HQ – Stockholm

Lounge
Kontorsrum
Stort konferensrum
Litet mötesrum
Kontorsrum
Lounge
Mötesrum
Mötesrum
Matplats
Flexkontor
Mötesrum
Stort konferensrum

Tarantsec – Göteborg

DSCF0464_kopia
DSCF0426-2_kopia_
DSCF0402-2_kopia_ny

Clara Fina – Verkstad & Showroom

Med en liten budget utformade jag den rumsliga representationen och kommunikationen av varumärket Clara Fina. Kunden ville att utrymmet skulle innehålla flera funktioner som verkstad, showroom och en plats för umgänge, och hade en önskan om att Krut skulle använda produkter som hon kunde bygga och producera själv. Därför är flera av produkterna designade med flera användningsområden i åtanke, till exempel podier som kan användas både för sittplatser, men också för att visa produkter i butiken.


I detta projekt inkluderade Krut konstnären Hanna KL, som gav utrymmet en unik väggmålning och representerade och förstärkte varumärkets rumsliga kommunikation.

Organiska vägghyllor
Clara Fina Satin round top
Clara Fina Skyltfönster
IMG_3343_retusch.jpg
Clara Fina Måne med regnmoln
Clara Fina Hanna K.L
IMG_3297_retusch.jpg
IMG_3266_retusch.jpg
Clara Fina textilkonst
IMG_3304_retusch.jpg
Clara Fina
IMG_3219_retusch.jpg

Lego Classic – Scenografi

Tillsammans med min branschkollega framställde vi med scenografin av 60 -årsjubileet för Lego Classic.
Scenografin skulle gestalta känslan av en familjs dammiga garage som de i filmen går igenom, och där de hittar minnen som påminner om en svunnen tid. 
Reklamen visades senare på leksaksavdelningen i Walmart i USA.

Njie Propud – Rumsligt koncept & layout

Njie är idag marknadsledare inom utvalda proteinmellanmål på den svenska marknaden med sitt varumärke Propud. Bolaget startades redan 2008 med Assan Njie i spetsen, men succén med Njies proteinpudding lanserades först år 2015. Under våren 2021 antog Krut utmaningen att skapa ett rumsligt koncept av Njies identitet, i företagets nuvarande kontorsutrymme beläget i Krokslätts fabriker. Syftet med arbetet, är framförallt att skapa en hälsosam och kreativ arbetsmiljö för de anställda. Samt att sekundärt kommunicera en miljö där såväl anställda som besökande kunder och partners får uppleva ideologin av varumärket Njie i det rumsliga mediet.  


I utformningen har använts rustika material så som grå betong och målat tegel, som passar både med den befintliga lokalens formspråk, men också det bildspråk man inte sällan använder i t.ex. SOME, som påminner om en utomhusmiljö med urbana inslag. 

Njie Propud
Njie Propud Fuel
Njie Propud

Rumsliga visualiseringar

Krut hjälper många entreprenörer, företag och organisationer med att visualisera sina ideér inför bland annat olika  presentationer och pitchar. Tillsammans reder vi ut vad som är viktigt att visualisera just nu i processen, vilket många gånger leder till nya idéer.

MPP_1.jpg
MPP_2.jpg

Högvarv 2018 – Rumsligt koncept & kommunikation

På uppdrag av Mälardalens studentkår kom jag på konceptet ”Connect your dots”, för den årliga arbetsmarknadsmässan Högvarv. Tillsammans med en kollega tog jag fram visuell kommunikation som affischer, VITT material, rumslig design, merchprodukter och en katalog.

IMG_7217.JPG
IMG_7456.JPG
DSC_0789.JPG
Högvarv Rumslig kommunikation
DSC_0952_kopia.jpg
bottom of page