top of page
Om Krut Spatial inredningsdesign

Om Krut

Letar efter inredningsarkitekt i göteborg, stockholm? Krut Spatial Designstudio är en fullservicebyrå inom inredningsdesign som grundades våren 2021 och består av mig, Anna. Min längtan efter att sätta det rumsliga mediet i fokus gjorde att jag bestämde mig för att grunda ett eget bolag, då att skapa rumsliga koncept som förstärker varumärkeskommunikation länge har varit min drivkraft. Jag är övertygad om att det bästa sättet att bygga ett starkt varumärke är att ta ett helhetsgrepp om sin kommunikation fundera på om alla dessa kanaler, sänder ut samma meddelande. Vad säger exempelvis ditt kontors inredning om hur ni arbetar med hållbarhet, hur kreativa ni är, eller hur väl medarbetarna trivs? 

 

Det är helt enkelt dags att lägga krut på den fysiska upplevelsen av varumärken. Med vetenskap i ryggen skapar jag kreativa inredningslösningar skräddarsydda efter just ditt företags behov.

Kontrollera Krut inredning design: inredningsdesigner stockholm | inredningsdesigner göteborg | inredningsdesigner uppsala

6_Hemsida.jpg

Varför Krut?

Anledningen till att vi jobbar med detta

Det finns det få saker som vi förstår så lite, som varför fler företag inte arbetar med den rumsliga upplevelsen av sitt varumärke. Det finns i dagsläget ett enormt stort glapp i den visuella och fysiska kommunikationen hos dessa företag, vilket gör att man riskerar att gå miste om en mängd olika resurser i form av pengar. Men även personal, kultur, rykte, kännedom, och inte minst marknadsföring av sitt varumärke.

 

År ut, och år in kostar dessa outnyttjade ytor hundratusentals kronor för företag. Utan att man egentligen får något annat än en plats att ställa sitt skrivbord på i utbyte. 

 

Det vill vi ändra på.  

bottom of page