top of page
Designprocessen i inredningsdesign

Vår designprocess

Oavsett hur dina lokaler är utformade och hur du vill använda dem, utformar vi anpassad inredningsdesign , för att uppnå just dina syften och mål. Så här ser den processen ofta ut: 

  1. Vi föredrar att börja varje projekt med ett förutsättningslöst möte! Inte bara för att kaffe är otroligt gott, utan vi träffas gärna i det aktuella utrymmet du vill förändra för att diskutera era utmaningar så väl som möjligheter! 
     

  2. Vi utformar en tydlig bild av vad som ska göras och hur det ska göras, och sedan gör Krut det vi gör allra bäst: undersöker, skapar koncept och tar fram ett designförslag för hela eller delar av utrymmet. 
     

  3. Vi presenterar våra idéer och diskuterar därefter eventuella korrigeringar. Det viktigaste för oss är att du känner att vi skapat rätt designförslag för ditt varumärke och dina lokaler. 
     

  4. När förslaget känns helt rätt tar vi fram en tidsplan och offert för de praktiska delarna av projektet anpassat efter ditt företags möjligheter.


Hör gärna av dig och boka in det där första steget  – ett förutsättningslöst möte där vi kan berätta mer om Krut Spatial Designstudio och hur vi kan hjälpa dig med din inredningsdesign. Från första funderingarna, till sista skruven i väggen. 

Kontrollera Krut inredning designinredningsdesigner stockholm | inredningsdesigner göteborg | inredningsdesigner uppsala

bottom of page