top of page
Image by thomas heintz

Få en kostnadsfri rumslig analys
av era kontorslokaler.


En rumslig analys görs för att ta reda på behov, mål och eventuella problem som ni upplever med era kontorslokaler. Vi på Krut tar sedan fram ett konceptförslag med idéer på hur era kontorslokaler kan optimeras för att uppnå era kontorsmål. 


Nyfiken? Läs mer om erbjudandet nedan:

undersökande fas_1.png

Första mötet

Vi besöker ert kontor för att få veta lite mer om ert företag. Där diskuterar vi ert varumärke och vad ni skulle vilja förbättra i era lokaler. Kanske behöver ni hjälp att skapa en känsla, eller behöver ett konferensrum som uppfyller era behov. 

 

Vi tar också en titt på lokalerna. Informationen vi får från er använder vi sedan för att utföra den rumsliga analysen.

Kontrollera Krut inredning designinredningsdesigner stockholm | inredningsdesigner göteborg | inredningsdesigner uppsala

resultat_1.png

Andra mötet

Vi kommer tillbaka till ert kontor och presenterar våra förslag på hur era lokaler kan förbättras. Det kan exempelvis handla om möblering och placering, eller om hur vi på bästa sätt kan förstärka den visuella kommunikationen av ert varumärke. Förbättringar som både gynnar era medarbetare och era kunder. 


Om ni är intresserade av att genomföra förbättringarna så tar vi oss gärna an det arbetet!  Först då skickar vi en offert och ser till att era kontorsmål förverkligas! 

Kontakta oss

Din förfrågan är skickad!

Image by Augustine Wong
bottom of page