top of page
Sök
  • Skribentens bildAnna Jansson

Det där med rödbetan...

Uppdaterat: 26 feb.

Är du den typen av person som sätter upp mål för ett nytt år, och sen faktiskt ser till att det blir gjort innan året är slut? Hur bra eller dåligt det än blev, ska målet eller till varje pris uppnås! Jag är inte en sån person.


Jag tror på att ta saker och ting i sin egen takt, låta de marinera och mogna tills tiden är inne. I vanliga fall alltså. Denna gången känner jag bara att "nu kör vi".


Det vi kör igång med är ett försök till någon typ av digital, offentlig mindmap(?) över mina tankar, åsikter och känslor kring det mesta som går att koppla till ämnet som jag kallar för Spatial Design. PANG på rödbetan, och jag tycker att vi kastar oss in i vad som kommer att bli mitt första inlägg. Vad är egentligen Spatial Design?
Vad är egentligen Spatial Design?

51 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page